Development Lab

MedWeb Development Lab is het bouw- en onderhoudsonderdeel van MedWeb BV. Voor tientallen websites uit de zorg is MedWeb Development Lab inmiddels jarenlang een vertrouwd advies- bouw- en onderhoudsbedrijf van websites. Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig webapplicaties die het samenwerken van artsen onderling vergemakkelijkt, verbetert en bespoedigt.


MedWeb Development Lab verricht tevens het onderhoud aan de MedWeb-vacaturebank, MedSchool, Meducation en MedSpace. De MedWeb-vacaturebank is van oudsher de vacaturebank voor medici. De vacaturebank dateert van 1995 en is tot de dag van vandaag de meest geraadpleegde vacaturebank van Nederland en België. De vacaturebank is in huis vervaardigd.


MedSchool en Meducation vormen samen het internetnascholingscentrum voor artsen. Al vanaf 1998 experimenteren wij met streaming media, toetsmodules en interactiviteit. De in de praktijk beproefde nascholingsapplicaties bieden alle organisaties die internetnascholing aan artsen willen aanbieden, een superieur podium. De video- en audiokwaliteit is ongekend. Evenals de interactieve mogelijkheden om leercycli in de nascholing gestalte te geven.


MedSpace ten slotte, is de roosterapplicatie voor medisch specialistische maatschappen en vakgroepen. De applicatie komt tegemoet aan de wens van veel maatschappen om online de maatschapsactiviteiten op een eenvoudige manier in te roosteren. En vervolgens, om alle roosteractiviteiten in een agenda te plaatsen en te synchroniseren met de mobiele telefoon. MedSpace biedt als vanzelfsprekend een ongekend heldere overzichten van alle activiteiten zoals dienstlijsten, vakantiedagen, nascholing, onderwijs etc.

MedWeb Development Lab is een compact centre of excellence met 8 medewerkers. Zoals u hierboven beschreven ziet zijn onze werkzaamheden breed, maar richt het zich vooral op medische organisaties. Heeft u belangstelling voor het maken van een website of applicatie, neemt u dan contact op met Jan Pieter Gallas, 035 6 211 211 of stuur een e-mail info@medweb.nl.

 

MedWeb NL
MedWeb is het platform voor de Nederlandse arts. U vindt er uiteenlopende informatie waaronder de vacaturebank voor artsen.
MedSchool
MedSchool verzorgt geaccrediteerde nascholingen voor artsen op internet. Cursisten bekijken uw presentaties online en maken een eindtoets, om de accreditatiepunten te behalen.
Zie MedSchool >
MedSpace
MedSpace is een roosterprogramma voor medisch specialistische vakgroepen.
Zie MedSpace >