MedWeb

MedWeb BV 

MedWeb BV is de koepelorganisatie van onder meer MedWeb NL, MedWeb Development Lab, MedSchool en MedSpace. Naast begeleiding van onze clienten integreert en combineert MedWeb BV de applicaties die door MedWeb Development Lab worden gebouwd, tot een waardevol servicepakket voor medische verenigingen, individuele artsen en andere organisaties.


MedWeb.NL

MedWeb.NL is de vacaturebank voor de Nederlandse medicus. Daarnaast biedt MedWeb.nl nuttige informatie zoals links, medisch nieuws en informatie over maatschappen en vakgroepen.


MedWeb Development Lab 

MedWeb Development Lab is een innovatief internetbedrijf voor organisaties uit de zorgsector, voortgekomen uit MedWeb, de internetsite voor medici. Voor tientallen websites uit de zorg is MedWeb Development Lab inmiddels jarenlang een vertrouwd advies- bouw- en onderhoudsbedrijf. Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig webapplicaties die het samenwerken van artsen onderling vergemakkelijkt. Doelstelling is om onze innovatie en kennis van de zorg in dienst te stellen van onze ondersteuning voor onze klanten. Vanuit deze werkaanpak is onder meer MedSchool tot stand gekomen, het internetnascholingscentrum voor artsen. MedWeb Development Lab beschikt over een medische redactie, automatiseerders, vaste grafisch ontwerpers en een helpdesk.


Colofon

Uitgever: MedWeb BV
Management & organisatie: drs. J.P. Gallas,
Hoofdredactie: P.R.J. Gallas, internist-endocrinoloog
Technische realisatie: R. Scheening en Mandy de Ruiter
Grafisch ontwerp: Dickhoff Design, Amsterdam
Administratie: Jane van der Heijden en Remi van der Heide

 

Adres:

MedWeb BV
Melkpad 37
1217 KB Hilversum
E-mail: info@medweb.nl
Telefoon +31 (0)35 6 211 211
Fax +31 (0)35 6 221 888

Zie voor een routebeschrijving de pagina Route.

MedWeb NL
MedWeb is het platform voor de Nederlandse arts. U vindt er uiteenlopende informatie waaronder de vacaturebank voor artsen.
MedSchool
MedSchool verzorgt geaccrediteerde nascholingen voor artsen op internet. Cursisten bekijken uw presentaties online en maken een eindtoets, om de accreditatiepunten te behalen.
Zie MedSchool >
MedSpace
MedSpace is een roosterprogramma voor medisch specialistische vakgroepen.
Zie MedSpace >