Produkten

Als webbouwbedrijf voor organisaties in de zorgsector bevindt MedWeb zich op het kruispunt van internettechniek en medische zorg. De kennis op beide terreinen zorgt voor inspirerende ideeën voor bouw van websites en webapplicaties.

MedWeb besteedt bij de webbouw grote aandacht aan de interface, de vormgeving en het beheer. Het welslagen ligt vaak bij het gebruiksgemak voor de webbezoeker.

MedWeb Development Lab biedt u alle bouwstenen om uw website een hoge functionaliteit te geven, waaronder:


  • Grafisch ontwerp
    Usability maakt dat bezoekers moeiteloos hun weg vinden op een website. MedWeb werkt samen met toonaangevende designbureaus voor intuitief elektronisch ontwerp, maar ook animaties in bijvoorbeeld Flash. Neem een kijkje op de website van Dickhoff Design
  • Zoekmachine optimalisatie
    Wie over een website beschikt, wil op internet gevonden worden. MedWeb Development Lab bouwt websites zodanig dat zij door diverse zoekmachines, Google voorop, gevonden worden. Daarnaast kan MedWeb Development Lab ervoor zorgen dat u hoger in de zoekresultaten te vinden bent.

 

MedWeb NL
MedWeb is het platform voor de Nederlandse arts. U vindt er uiteenlopende informatie waaronder de vacaturebank voor artsen.
MedSchool
MedSchool verzorgt geaccrediteerde nascholingen voor artsen op internet. Cursisten bekijken uw presentaties online en maken een eindtoets, om de accreditatiepunten te behalen.
Zie MedSchool >
MedSpace
MedSpace is een roosterprogramma voor medisch specialistische vakgroepen.
Zie MedSpace >