Werken bij MedWeb


Wij zoeken een allround executive wat eigenlijk zoveel wil zeggen dat je een alleskunner bent. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn zeer afwisselend: je houdt je bezig met applicatie beheer maar ook marketing en acquisitie van de MedWeb-vacaturebank en MedSpace, een internettoepassing voor medisch specialisten. Daarnaast heb je nascholingsprojecten(MedSchool) onder je hoede. Op deze manier krijg je met alle producten van MedWeb te maken en, met uitzondering van de software-ontwikkeling, ook met alle aspecten ervan. Er is volop ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

Functie-eisen

Je vindt het leuk om met mensen te werken, ook aan de telefoon. Klantgericht dus, en je kan heel goed zelfstandig werken. Dat wil zeggen dat ook zonder dat je verteld wordt, je actie onderneemt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar vraagt veel van je: inzicht, doelgerichtheid en initiatief. We zijn een internetbedrijf, wat inhoudt dat je in staat bent klanten goed uit te leggen hoe applicaties werken. Je hebt dan ook minimaal HBO gedaan in een relevante onderwijsrichting, dat kan bijvoorbeeld een commerciële richting zijn of een bedrijfseconomische. Belangrijkste is dat je flexibel, commercieel en gedreven bent om je samen met een collegiaal team in te zetten voor MedWeb.

Aanbod

Wij bieden een inspirerende werkomgeving voor 36 uur per week. Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op de werkvloer en via cursussen zijn volop aanwezig. We bieden een goed salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring.

 

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jane Stevens, telefoon 035 6211 211. Je kunt ook meteen je c.v. naar ons toesturen, jane@medweb.nl. Op internet kun je ons vinden onder www.medweb.nl  of www.developmentmedweb.nl.

 

N.B. Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

 

MedWeb NL
MedWeb is het platform voor de Nederlandse arts. U vindt er uiteenlopende informatie waaronder de vacaturebank voor artsen.
MedSchool
MedSchool verzorgt geaccrediteerde nascholingen voor artsen op internet. Cursisten bekijken uw presentaties online en maken een eindtoets, om de accreditatiepunten te behalen.
Zie MedSchool >
MedSpace
MedSpace is een roosterprogramma voor medisch specialistische vakgroepen.
Zie MedSpace >